Skördefesten på Värmlandsnäs består av så många olika delar. Du har den goda närproducerade maten. Du har alla de barnaktiviteter som gör evenemanget till en årlig höjdpunkt även för de lite mindre. Du har alla utställare med sina unika produkter och hantverk. Sist men inte minst har du det vackra landskapet som ramar in hela den upplevelsen som är Skördefest på Värmlandsnäs.

På denna sida har vi samlat mycket av allt det goda som är bra att veta så att du enklare ska kunna hitta det du söker efter.

Bra att veta innan besöket

  Öppettider Alla stationer är öppna lördag kl. 10.00–17.00 och söndag kl. 10.00–16.00, om inte annat anges.

  Skyltning Håll utkik efter våra skyltar. De visar vägen till stationerna. Observera att en del skyltar innehåller flera stationsnummer.

  Större sällskap måste förbokas För att vi ska kunna ge så bra service som möjligt måste större sällskap förboka måltider. Bokning sker direkt till de stationer ni tänker besöka

  Boende i år har vi ett boende paket med paradisets spa kontakta oss eller paradisets spa för mer information. Eller klicka här

  Betalning Swish eller kortbetalning vissa kanske även godtar kontant. Om betalning med Swish kan det behövas en gnutta tålamod för att hitta punkten där det går att skicka i väg sin betalning.

  Kylbag Tänker du handla charkuterivaror och liknande, ett bra tips är att ta med kylbag, isklampar och tidningspapper.

  Parkering Vi är många ute på vägarna och vill parkera så följ anvisningar för att underlätta för den övriga trafiken.

  Tankställen & Samåkning Fyll tanken med bränsle innan du åker ut, inne i Säffle finns flera bensinstationer. För miljö och trevnad samåk så mycket som möjligt.

  Toaletter Finns på de flesta ställen, allt från handikappanpassade till utedass. Se stationernas egna sidor i programmet.

  Vid regn Även om det regnar kan du gå på skördefesten. Det är många stationer som erbjuder aktiviteter under tak.

  Kontakt Varje station har ett kontaktnummer. Ringer ni utanför Sveriges gränser är landsnumret +46. Ta bort första nollan i telefonnumret.

  Hjärtstartare finns Eskilsäters Bygdegård, Bodaholms Gård i lagerhuset, Hjelleskate, i anslutning till Kulturladan vid Norra Averstad Gård, i närheten av Kanalcafét finns flera stycken bland annat på Kanaltorget. Tips är att ladda ner appen rädda hjärtat för att ha koll på hjärtstartare.

  Kommentarer och förslag kan ni komma med via mejl, info@skordefestvnas.se.

Missa Inte

Skördefest

Följ med oss på spännande äventyr i dagarna två.

Ta med hela familjen och klappa på djur handla mathantverk och upptäck Värmlandsnäs

Missa Inte

Potatismosaik

Upplev ca 15kvm stor tavla med ett motiv gjort med potatis. Nytt motiv varje år som inspireras av Värmlandsnäs.

För Barnen

Under Skördefest på Värmlandsnäs finns det aktiviteter för olika åldrar. Aktiviteter som har funnits andra år är; den populära vetebasängen, skapa årets Skördefesttavla, lerduveskytte eller olika hästaktiviteter.

Mer information om barnaktiviteter under Skördefest på Värmlandsnäs får ni snart.

Att äta

Vad är du sugen på att äta? Här kan du kolla vad de olika stationerna erbjuder.

Meny

Vegetariskt
Gluten- och laktosfritt

Ni med specialkost/ allergier kan alltid om ni vill kontakta i förväg den station ni vill äta på och höra om de kan ordna en rätt till er på era villkor. För att garantera att magen blir mätt och glad.