Skördefesten på Värmlandsnäs består av så många olika delar. Du har den goda närproducerade maten. Du har alla de barnaktiviteter som gör evenemanget till en årlig höjdpunkt även för de lite mindre. Du har alla utställare med sina unika produkter och hantverk. Sist men inte minst har du det vackra landskapet som ramar in hela den upplevelsen som är Skördefest på Värmlandsnäs.

På denna sida har vi samlat mycket av allt det goda som är bra att veta så att du enklare ska kunna hitta det du söker efter.

Bra att veta innan besöket

  • Öppettider Alla stationer är öppna lördag kl. 10.00–17.00 och söndag kl. 10.00–16.00, om inte annat anges.
  • Betalning Det kan vara bra att ha kontanter med er, det är inte säkert att det går att betala med betalkort på alla stationer, eller komma i kontakt med swish tyvärr
  • Kylbag Tänker du handla charkuterivaror och liknande, ett bra tips är att ta med kylbag, isklampar och tidningspapper.
  • Parkering Vi är många ute på vägarna och vill parkera så följ anvisningar för att underlätta för den övriga trafiken.
  • Tankställen & Samåkning Fyll tanken med bränsle innan du åker ut, inne i Säffle finns flera bensinstationer.För miljö och trevnad samåk så mycket som möjligt.
  • Toaletter finns på de flesta ställen, allt från handikappanpassade till utedass. Se stationernas egna sidor i programmet.
  • Vid regn Även om det regnar kan du gå på skördefesten. Det är många stationer som erbjuder aktiviteter under tak.
  • Kontakt Varje station har ett kontaktnummer. Ringer ni utanför Sveriges gränser är landsnummret +46. Ta bort första nollan i telefonnummret

Missa Inte

Upplev 15kvm stor potatismosaik (färskvaru konst) med hemligt motiv från år till år. Efter stängning lördag eller söndag bjuds det på underhållning i Millesvik kyrka. Håll koll på fler missa-inte-punkter när programmet kommer.

För Barnen

Under Skördefest på Värmlandsnäs finns det aktiviteter för olika åldrar. Det finns den populära vetebasängen, skapa årets Skördefest-tavla, prova på att skjuta prick med paintball gevär, lerduveskytte eller olika hästaktiviteter

Mer information om barnaktiviteter kommer med programmet.

Att Äta

Under Skördefesten finns många ställen att mätta magen på. Vad är ni sugna på?

Meny

Här kommer du att snabbt kunna se vad du kommer att kunna äta vart, när programmet är klart