Kontakt

Har du frågor om något som gäller Skördefesten på Värmlandsnäs är du varmt välkommen att höra av dig. Kontakta verksamhetsledare Louise Eriksson på telefon 076-116 97 26 eller skicka ett mail till: info@skordefestvnas.se


Scrolla ner för att få hjälp med:


  • Är du intresserad att ha en egen station?
  • Vill du vara utställare?
  • Boende
  • Annonsera i vårt omtyckta program/ Pressmeddelande


Annonsera i vårt Programblad.   

Egen Station?

Bor du ute på 'Näset eller driver en verksamhet här som du tycker skulle passa bra in under Skördefesten på Värmlandsnäs?

Då tycker vi att du ska höra av dig till oss genom e-post; info@skordefestvnas.se eller telefon 076-116 97 26. För att få reda på mer om hur vi jobbar och vad som förväntas av dig. Tillsammans kan vi komma fram till något som passar både dig och oss.

Vill du vara utställare?

Är du intresserad av att ställa ut som utställare och synas under Skördefesthelgen? Gör då så här; Gå och kolla in våra stationer och se vart du tycker att du passar in bäst. Ta kontakt med stationsägaren direkt eller kontakta Louise på 076 116 97 26 el. maila till info@skordefestvnas.se.   


Så ser vi till att du får en bra plast under Skördefesthelgen!


OBS! För er som har varit utställare andra år.

Ni som har varit utställare tidigare ska kontakta den stationsansvariga på den station ni stod på förra, året för att kunna anmäla er för detta år (2019). Om ni inte redan har blivit kontaktad av stationsägaren.

Boende

En hel helg med mat i fokus väntar runt hörnet och alla gårdar står öppna för att välkomna in. Efter en hel dag med upplevelser är det skönt att checka och vila en liten stund innan det är tid för nästa kulinariska upplevelse.
Här kommer några förslag på boendemöjligheter.

Krokstad Herrgård

Duse Udde Camping

Comfort Hotel Royal Säffle


Om du letar efter annat alternativt boende kontakta Säffle Turistbyrå för mer hjälp, 0533 68 10 10. 

 

Pressmeddelande 

UA-24507439-1